| Hi %1% %2%, hierbij een persbericht van Cascando voor u! 
Persbericht


Nominatie voor excellent product designCascando is met haar modulaire zitoplossing Team genomineerd voor de German Design Award 2015. Team blinkt uit vanwege de hoge functionaliteit en is een geïntegreerd systeem voor zitten, ontmoeten, informeren en werken. Het concept, afkomstig van de hand van designer Peter van de Water, is door de jury omschreven als "een product dat een innovatieve bijdrage levert aan het flexibel en functioneel inrichten van ontmoetingsruimten".

Modulaire zitoplossing TeamModulair denken, iedere ruimte is uniek


Iedere ruimte is uniek en vraagt om op maat gemaakte ontmoetingsplekken. Het geheim van Team schuilt in slim gekozen basiselementen, die als een 'blokkendoos' met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hiermee kan eenvoudig een 'ruimte in een ruimte' gecreëerd worden. Dit flexibele karakter geeft interieurarchitecten de mogelijkheid de opstelling naadloos te laten aansluiten op de sfeer en functie die zij voor ogen hebben.Aandacht voor privacy, comfort en functie


De hoge functionaliteit van Team komt tot uitdrukking in de integratie van zitten, ontmoeten, informeren en werken. Door combinatie van functionele panelen, zitelementen en accessoires (brochurehouders, plantenbakken, etc.) is een open kantoorlandschap te creëren dat perfect aansluit op de ruimte maar ook oog heeft voor privacy en comfort van de gebruiker. Met één systeem kan invulling worden gegeven aan een gastvrij ontvangst, een tijdelijke werkplek en een informele vergaderplek.Peter van de Water (designer): "Het concept is gebaseerd op het idee van zitplaatsen langs een wand maar dan in een open ruimte. De zitelementen worden verbonden door panelen die een gevoel van bescherming geven en tevens functioneel inzetbaar zijn."

Frenk van den Braak (product manager): "Wij hebben het ontwerp van Peter direct omarmd omdat het aansluit bij ons idee dat ruimtes dienen als sociale ontmoetingsplek. Team verrijkt de omgeving en verhoogt de verbondenheid. Ook hebben wij veel aandacht geschonken aan het zitcomfort."

German Design Award en nominatieprocedure

Al meer dan 60 jaar wordt de German Design Award uitgereikt aan producten die representatief zijn voor innovatief en duurzaam ontwerp en bovendien een bijdrage leveren aan de designindustrie. Alleen al om deze reden is het een eer genomineerd te zijn door de professionele vakjury. Voor de jurynormering op 31 juli 2014 is er gekozen voor het gebruik van nieuwe materialen. Deze uitbreiding op de collectie zal voor het eerst worden getoond op de beurs Orgatec welke in oktober plaats vindt.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Mirjam Rosman (Afdeling Marketing). De brochure van Team kunt u hier downloaden.
Adresgegevens

Cascando Products b.v.
Het Vergun 5
6931 KC Westervoort
T +31 (0)26 3519603
design@cascando.nl
www.cascando.nl
U kunt ons ook volgen op social media.

Westervoort, 8 juli 2014    |    Cascando    |    Connect. Share. Enjoy.

Privacy Policy